Ave Caesar

Speel met echt geld

De online jackpot slot Ave Caesar is ontwikkeld door Leander Games en onze eerste indruk is wel heel erg positief. Het is voor een gokkast dan wel niet zo uniek om een Romeins thema met Caesar in de hoofdrol te hebben. Echter de manier hoe het thema in alle aspecten van het spel tot uiting komt is zeker wel erg bijzonder te noemen. Je kan namelijk rekenen op een behoorlijke dosis humor. Spontaan kan Caesar niet al te vrolijk in beeld komen lopen, omdat hij van mening is dat het tijd wordt voor wat winsten. Hierdoor wordt er een random game feature geactiveerd. En juist hierdoor (en vele andere aspecten), zal je zelfs in de gratis speelmodus regelmatig aangenaam verrast worden.

Spelregels Ave Caesar slot

De Ave Caesar jackpot slot speel je met 5 rollen, 3 rijen en 20 vaste winlijnen. De spelregels zijn verder niet zo ingewikkeld. Je laat gewoon de rollen draaien door op de "play" button te klikken. Je zal vervolgens vanzelf kennis maken met alle aspecten van het spel. Natuurlijk kan je er wel voor kiezen om eerst even de spelregels te raadplegen door links onderin het speelscherm op het vraagteken te klikken. Je zal wel enorm veel uitleg te zien krijgen en dat komt dan weer door de vele game features die je kan verwachten. Deze allemaal onthouden hoeft zeker niet, je kan er toch geen invloed op uitoefenen of ze geactiveerd worden of niet.

Random game features

Het leuke is het onverwachte van de Ave Caesar slot en dit komt tot uiting middels random game features. Dit zijn zeg maar extra spel elementen die willekeurig geactiveerd worden en dus niet middels een combinatie van bonus symbolen o.i.d. De volgende kan je verwachten:

  • Ave Caesar Feature: Caesar is het niet eens met het spelverloop en komt er aan. Hij laat 6 perkamenten zien en aan jou de taak om er eentje te selecteren. Je kan een directe winst krijgen, maar ook één van de vier bonus games.
  • Hannibal's Heroes Feature: Met zijn kudde olifanten komt de generaal eraan. Het ziet er allemaal wat lomp uit, maar het zorgt wel voor een spoor van wild symbolen op de rollen en daaruit kunnen mooie winsten vloeien.
  • Centurion Maximus Feature: Maximus roept zijn soldaten en laat hen een spandoek over de rollen heen vallen. Dit zal er voor zorgen dat er een kolossaal symbool van 2x2 of 3x3 zichtbaar wordt en daaruit kan weer een mooie winst komen.
  • De Gaul Feature: Natuurlijk ontbreken de Galliërs niet en deze kunnen spontaan over de rollen heen gaan lopen. Andere gooien stenen naar hen en waar die terecht komen, worden symbolen veranderd of krijgen zelfs multipliers.

Na afloop van de random game features kan je eventueel met je behaalde winst door gokken. Caesar zal zijn beste boogschutter roepen en jij mag voorspellen of hij al dan niet raak schiet. De schietschijf met het grootste groene cirkel is het makkelijkst voor hem om te raken. Echter de geen die moeilijker zijn geven mooiere winsten of opvolgende bonus games.

Bonus games

Helemaal interessant wordt het als je een bonus game weet te activeren. Hiervan zijn er vier verschillende en je kan deze bereiken door de juiste combinatie van bonus symbolen op de rollen. Via de uitbetaal tabel in het speelscherm zal je deze symbolen kunnen zien staan. In ieder geval kan je de volgende verwachten:

  • Druid Free Spins: 10 gratis spins waarbij je vele extra's kan verwachten en dus ook een hogere win kans dan in het basisspel. De Druïde zal namelijk zorgen voor sticky wild symbolen, winst vermenigvuldigers en zelfs extra free spins.
  • Glory of Rome Free Spins: En alweer 10 gratis spins met een extra functie. Wild symbolen zijn namelijk in staat om 3 rondes te blijven plakken. Daarnaast komen er 1+ symbolen voor die zorgen voor extra speelrondes.
  • Caesar's Conquests Bonus: Caesar heeft behoefte aan een mooie vrouw en jij als speler zal hem kunnen helpen door de juiste tent te selecteren. Een leuk mini spel dus vol humor.
  • Roman Empire Bonus: Een soort mini spel die veel weg heeft van de verhalen van Asterix en Obelix. Caesar's troepen zijn namelijk op oorlogspad en denken elk dorp te kunnen verslaan. Jij mag de juiste dorpen er uit pikken voor mooie winsten.

Progressieve jackpot Ave Caesar slot

Voordat de jackpot meter €10.000,- bereikt, moet die vallen. Het kan dus raadzaam zijn voor de echt geld spelers om te kijken naar de meter. Het geeft immers een goed beeld of die bijna zal moeten vallen. Je krijgt het trouwens ook wel te zien in het speelscherm, er staat dan namelijk "Getting Hotter". Houd er wel rekening mee dat je van elke inzet 3% aan de jackpot bijdraagt. Het RTP (Return To Player) percentage is 94% los gezien van de jackpot en dus 97% inclusief. De bijdrage van 3% is trouwens erg bescheiden te noemen, vaker zien wel percentages van rond de 7%. Je bent nu natuurlijk ook benieuwd hoe je de progressieve jackpot kan winnen. Deze zal random vallen, er zijn dus geen speciale symbolen of een bonus games voor nodig. Wel is de kans om te winnen groter is, als de inzet hoger is.

Casino

Kans maken op de Jackpot?

Het is altijd leuk om te spelen voor een kans op de jackpot. Toch is het verstandig om dit niet als doel alleen te hebben. Zodra de meter bijna 10.000 euro bevat, ben je vast niet de enige die juist dan een gokje gaan wagen. De win kans is gewoon erg klein. Ga liever met echt geld een gokje wagen voor het speelplezier. De Ave Caesar slot betaald ook gewoon erg veel prijzen uit. Speel met lage inzetten en ga vooral voor het speelplezier. Met echt geld spelen doe je natuurlijk alleen als je 18 jaar of ouder bent en het beoogde speelbudget ook kan missen. Houd het leuk en speel verantwoord.