Captain Shark

Speel met echt geld

De definitie van een online "Classic Slot" is dat die gebaseerd is op een fysieke gokkast met echt draaiende rollen. Wat dat betreft is de Captain Shark gokkast meer een kruising tussen een video- en een klassieke slotmachine. Hoe dan ook, het spel is zeker de moeite waard om eens uit te proberen. Hij is ontwikkeld door game studio Wazdan en de kans is groot dat je hier nog nooit van gehoord hebt. Toch bestaan ze al sinds 2010 en hebben ze zelfs meerdere awards gewonnen. Captain Shark is zelfs al een ouder spel van hun en staat helemaal in het teken (hoe kan het ook anders) van een haai met grootheidswaanzin.

Spelregels Captain Shark

Eigenlijk kan je het beste even op de blauwe button klikken en even de zoekfunctie gebruiken om de Captain Shark slot te vinden en te kunnen spelen. Bovenstaand is het allemaal net even te klein om makkelijk de teksten in de buttons onder de rollen te kunnen lezen. Anderzijds spreken de logo's ook wel voor zich en kan je gewoon de rollen laten draaien door op de welbekende spin button te klikken. Wil je de inzet hoogte aanpassen, dan gebruik je de "-" en "+" naast de "coin value". Zet je deze op 1 cent, dan zal de inzet per spin 20 cent bedragen. Ook een leuke optie om rechts onderin te schakelen van "schildpad" naar "haas", zodat de rollen sneller gaan draaien.

De Captain Shark slot speel je met 5 rollen, 3 rijen en 20 vaste winlijnen. Wat dat betreft zou het prima een fysieke gokkast met draaiende rollen kunnen zijn. Op de rollen komen de symbolen "9 t/m A" voor als lage win symbolen en 5 zeedieren als medium win symbolen. Daarnaast kan je rekenen op 2 symbolen met een speciale functie, maar daarover later meer. Na een draai van de rollen kan je winsten verwachten, als je minstens een "3 of a Kind" hebt met 3 de zelfde symbolen op een winlijn. Natuurlijk moeten de 3 (of meer) opvolgend op de rollen voorkomen, vanaf de 1e links. Meerdere win combinaties tegelijk krijgen is mogelijk.

Na het winnen van een prijs zal je boven de spin button een optie te zien krijgen om door te gokken. Altijd spannend, want door te voorspellen welke kleur kaart er zal vallen, kan je je winst verdubbelen. Door gokken kan ook, maar houd er rekening mee dat je ook alles kan verliezen.

Speciale symbolen

Het symbool met Captain Shark zelf is de geen die staat voor een hoge winst. Daarnaast heb je hiervan slechts 2 gelijke nodig voor een bescheiden winst. Een leuker detail is dat de haai een wild functie heeft en dus de standaard symbolen kan vervangen. Op het moment dat dit van toepassing is, zal je winst zelfs verdubbeld worden.

Op alle rollen komen ook schatkist symbolen voor en deze hebben de Scatter functie. Dit betekend dat ze niet op een winlijn terecht hoeven te komen om toch een winst te kunnen geven. Vanaf twee waar dan ook in beeld, wil je 2x je inzet. Des te meer scatters in beeld, hoe hoger de prijs zal zijn. 3, 4 of 5 Scatters zal je ook nog eens 15, 30 of 90 Free Spins winnen. Tijdens de Free Spins modus worden eventuele prijzen x3 uitbetaald. Het is dus erg aantrekkelijk om de Free Spins modus te activeren.

Casino

Spelen voor echte winsten

Een classic slot spelen in de fun modus kan al snel wat gaan vervelen. Des te leuker is het als je gaat spelen voor echte winsten. De mogelijkheid op hoge geld bedragen, maar ook de kans op verlies, maakt het best spannend. Voordat je evt. besluit om met echt geld te gokken, is het goed om te weten dat je kan rekenen op een RTP van 96,25%. Dit betekend dat van alle inzetten gemiddeld 96,25% weer als winst wordt uitbetaald en dat is best netjes te noemen voor een klassieke online gokkast.