Club 2000 Deluxe

Speel met echt geld

De Club 2000 gokkast zag je met name vroeger bij vele kroegen en snackbars staan. Het is wat dat betreft één van de meest bekende typisch Nederlandse gokkast. Online was er ook lange tijd de precieze kopie te vinden, maar helaas wordt deze (al dan niet tijdelijk) niet meer aangeboden. De Club 2000 Deluxe variant dan weer wel. Deze is minstens zo leuk, maar er zijn wel verschillen te noemen met de klassieke variant. Het is trouwens een spel die is ontwikkeld door het oorspronkelijke Nederlandse bedrijf Stakelogic. Prettig gegeven is dat zij hun games in HTML5 aanbieden, dus ook mobiel vriendelijk.

Club 2000 speelwijze

Zodra bovenstaand de Club 2000 gokkast is geladen, zal je zien dat je te maken hebt met twee gokkasten in één. Dit betekend dat je met een enkele druk op de knop, twee gokkasten tegelijk kan spelen. Wil je dat liever niet... naast de "total bet" zie je een groen vlakje met een "^" staan. Onder "Game" kan je aanpassen of je met de linker, de rechter of beide spellen tegelijk wil spelen. Daaronder kan je trouwens via "coins" je inzet hoogte naar wens instellen.

De Club 2000 speelwijze is verder lekker eenvoudig te noemen. Je laat de rollen draaien en je zal vanzelf te zien krijgen wat de uitkomst is. Je kan elke keer klikken op de spin button voor een nieuw spel, maar je kan ook gebruik maken van de autoplay. Dan is het net alsof je bij een fysieke gokkast een kaartje tussen de play knop stopt. En dan is er nog de "max bet" knop en hiermee stel je de inzet op maximale hoogte in. Kijk hiermee uit, want dat betekend 250 munten per draai.

Het verschil met de fysieke uitvoering

Qua uiterlijk heb je echt te maken met de fysieke uitvoering van de Club 2000 speelautomaat, echter er zijn wel verschillen in de manier van prijzen kunnen winnen. Bij de fysieke kan je winsten gebruiken t.b.v. het vervolg spel waarbij symbolen voor een inzet van 5 credits als scatters uitbetaalden. Bij de online uitvoering is er geen vervolg spel aanwezig. Wel is er als het ware voor gekozen om het basis- en vervolg spel te combineren. Als je goed kijkt, zie je dit in de uitbetaal tabel boven de rollen al terug. Onderaan zie je de symbolen: kers, citroen en sinaasappel staan in twee kolommen. Deze zijn voor win combinaties die op de winlijn terecht moeten komen. Alle overige symbolen betalen als scatters uit. Neem bijvoorbeeld de meloen symbolen. Op het moment dat je op elke rol er eentje in beeld krijgt, dan maakt de rijen waar ze staan helemaal niks uit. Je zal gewoon de big win van 25 coins bijgeschreven krijgen.

Gelukkig is de functie van het "Club 2000" symbool wel gelijk gebleven. Deze betaald als scatter vanaf 2 op de 1e twee rollen een random prijs uit van 2 tot 25 munten. Bij drie van deze win je een random prijs van 5 tot 50 munten.

Casino

Voor echt geld gokken

De Club 2000 gokkast is vooral leuk om voor echt geld te gokken. In de fun modus zal die misschien al snel wat gaan vervelen. Spelen voor een kans op echte winsten kan op zich ook best leuk zijn, mits je er altijd vanuit gaat dat je gaat verliezen. Niet dat het gemiddelde uitbetaal percentage zo slecht is, dit is namelijk 95%. (RTP van 95% dus). Voor een "oude" gokkast is dat erg netjes te noemen. Vroeger in de kroeg Club 2000 spelen en het percentage lag eerder op de 60%. De online "Deluxe" titel is wat dat betreft meer dan terecht.