Jackpot 6000

Speel met echt geld

De Jackpot 6000 is een oudere online gokkast van spelontwikkelaar NetEnt. Het is wel opmerkelijk te noemen dat je deze nog steeds kan spelen. NetEnt heeft namelijk de meeste van z'n oudere "klassieke gokkasten" offline gehaald. Het gegeven dat dit nog niet gebeurt is met Jackpot 6000, zegt veel over de populariteit van dit spel. De eenvoud, het bovenspel, het aantrekkelijke gemiddelde uitbetaal percentage.. het zal er allemaal mee te maken hebben.

Spelregels Jackpot 6000

In bovenstaand speelscherm wordt de Jackpot 6000 gokkast in de gratis modus geladen. Wil je liever fullscreen spelen, klik dan even op de blauwe button. Je kan middels de zoekfunctie de gokkast makkelijk vinden en vervolgens onbeperkt gratis spelen. Qua spelregels is het allemaal niet zo spannend te noemen. Hij is namelijk vrij eenvoudig te noemen. Het start eventueel met het bepalen van de inzet hoogte door gewoon rechts onderin op een munt te klikken. Met een muntwaarde van cent speel je met een inzet van totaal 20 cent per spin.

Jackpot 6000 speel je met 3 rollen, 3 rijen en het bescheiden aantal van 5 winlijnen. Op de rollen komen met name fruitsymbolen voor, maar ook bellen, sterren en jokers. Een prijs win je met minstens drie gelijke symbolen op een winlijn. Gelukkig komen de symbolen gestapeld op de rollen voor, zodat een volle bak mogelijk is. Met een volle bak doelen we op 3 rijen gevuld met de zelfde soort symbolen. Dus 5x de uitbetaling volgens de uitbetaal tabel.

Na het behalen van een winst kan je middels de "kop of munt" functie verder gokken voor een kans op een verdubbeling van de prijs. Een verkeerde voorspelling en je verliest alles. Een juiste voorspelling en je verdubbeld de winst en je kan vervolgens deze innen of door gokken.

Vervolg spel

Zodra je bij de Jackpot 6000 gokkast wint, zal je minstens 20 coins winnen. Klikken op "spin" en deze punten zullen verhuizen naar de "supermeter" t.b.v. het bovenspel. Vervolgens speel je als het ware het vervolg spel, maar dan wel op de zelfde rollen. Dit betekend een inzet van 20 munten, maar wel met een extra win kans. Joker symbolen zullen namelijk vanaf 2 waar dan ook in beeld een random prijs uitbetalen van 10 tot 6000 munten. Drie jokers op rij in zowel het basis als het vervolgspel zal trouwens sowieso 6.000 munten als winst betekenen.

CrazyFox Casino

Gokken voor een kans op echte winsten

Het is natuurlijk altijd spannend om een gokkast te spelen voor een kans op echte winsten. Het RTP percentage (gemiddelde uitbetaal percentage) is trouwens 95,05% tot 98,9%. Het verschil zit hem tussen spelen in het basisspel en vervolgspel. Je kan dus eigenlijk concluderen dat de RTP er precies tussen in ligt. Best aantrekkelijk dus, maar het garandeert niet dat je niet kan verliezen. Ga dan ook nooit met echt geld gokken als je het geld eigenlijk niet kan missen.