Magic Fruits 4 Deluxe

Speel met echt geld

De online fruitautomaat Magic Fruits 4 Deluxe is er eentje die ontwikkeld is door game studio Wazdan. Zij staan bekend om het lanceren van best innovatieve video slots, maar ook klassieke slotmachines en fruitautomaten past bij hun portfolio. Je ziet die ervarenheid eigenlijk al wat terug in de graphics van bovenstaande "Magic Fruits". Echter het is wel een vrij eenvoudig spel, met nauwelijks extra spel elementen. Dit hoeft niet erg te zijn, er zijn namelijk voldoende liefhebbers van juist de wat makkelijker te begrijpen gokspellen.

Spelregels Magic Fruits 4 Deluxe

HHet is niet echt nodig om je te verdiepen in de spelregels van de Magic Fruits 4 Deluxe fruitautomaat. Het is wat dat betreft een kwestie van de rollen laten draaien en zodoende alles te leren kennen. Toch is het altijd handig om wel even naar de basis te kijken. Het ziet er namelijk wel standaard uit, maar in de basis wijkt het toch wat af van de standaard. Je speelt namelijk et 4 rollen en 3 rijen symbolen, maar ook met 10 afwijkende winlijnen. De eerste 5 winlijnen starten vanaf de 1e rol aan de linker kant en zijn zeg maar de standaard lijnen van een 3 rollen slot. De overige 5 winlijnen starten als het ware vanaf de 2e rol links. Win combinaties bestaan dus altijd uit een "3 of a kind" (3 gelijksoortige symbolen op een winlijn).

Qua symbolen kan je natuurlijk rekenen op een heleboel fruit. Bekijk zeker even de uitbetaal tabel door het speelscherm als het ware naar beneden te slepen. Je zal zien dat er 4 lage win symbolen voorkomen en 4 medium win symbolen. Daarnaast komen er ook Jokers voor die over een ander symbool is geplaatst. Zij staan voor de hoogst mogelijke winst. Met 4 jokers op een horizontale rij wordt het helemaal een mooie vette winst. Jokers kunnen dus als enige een "4 of a kind" vormen. De andere in principe ook wel, maar die worden als 2 x een "3 of a kind" uitbetaald.

Gamble feature

Zodra je een winst hebt behaald, kan je er voor kiezen om de gamble feature te gebruiken. Klik hiervoor op de kleine button die boven de spin knop zal verschijnen. De rollen gaan weg en je zal twee fruitkisten te zien krijgen. Kies de geen die geen insect bevat en je verdubbeld je winst. Dit kan je tot maximaal 7 keer achter elkaar doen. Echter... houd er rekening mee dat je ook kan verliezen.

Kies je gewenste variantie

Helemaal rechts onderin het speelscherm zie je de mogelijkheid om je gewenste variantie te kiezen (High, standard of low variance). Deze term staat trouwens ook bekend als "volatiliteit". De ervaren fruitautomaat speler zal waarschijnlijk wel weten wat hiermee wordt bedoeld en wat de voor en nadelen kunnen zijn van de verschillende keuzes. In het kort: bij een lage variantie zal je vaker winnen, maar zijn de prijzen veelal bescheiden van prijs. Bij een hoge variantie zal je minder vaak winnen, maar zullen de prijzen over het algemeen hoger zijn. Wil je lang kunnen spelen met een beperkt budget, kies dan voor laag of standaard. Ga je vooral voor de hoogst mogelijke winsten, dan kies je de hoge.

Eskimo Casino

Online gokken

Online gokken op de Magic Fruits 4 Deluxe fruitkast kan leuk en spannend zijn, echter alleen als je kiest voor een betrouwbare aanbieder. Je wil natuurlijk kunnen rekenen op een aanbieder die op alle vlakken jou als klant op de juiste manier bejegend. Op gokkast-spelen.eu vindt je alleen verwijzingen naar de geen die op alle vlakken voldoen aan de strengst mogelijke eisen.

Magic Fruits 4 Deluxe heeft een RTP van 96.41% en dat betekend dus dat van alle inzetten er gemiddeld gezien 96.41% weer als winst wordt uitbetaald. Voor een online fruitautomaat is dit percentage erg netjes te noemen.