Spooky 5000

Speel met echt geld

Update: Spooky 5000 is niet meer beschikbaar, daarom een andere spook gokkast bovenstaand.

Ondanks de geweldige intro, lijkt de Spooky 5000 een zogenaamde "classic slot" te zijn. Na de laadtijd komen er namelijk slechts 3 rollen in beeld met ook nog eens vrij eenvoudige symbolen. Maar vergis je niet. Naast de uitzonderlijke graphics die je kan verwachten, kan je zeker ook wat extra's verwachten qua spel functies. In de basis dus een klassieke slotmachine, maar met innovatieve elementen. Het spel is trouwens door Fantasma Games ontwikkeld (game studio in Stockholm). Toch zal je Leander Games in beeld te zien krijgen. Leander is dan ook als het ware de distributeur van het spel.

Spelregels Spooky 5000

Je speelt de Spooky 5000 slot met slechts 3 rollen, 3 rijen en het bescheiden aantal van 5 winlijnen. Voor de spelregels en de uitbetaal tabel klik je links onderin op het menu icoon en dan op de "i". Natuurlijk is dit niet nodig om te kunnen spelen, klik gerust op de spin button en ontdek alles al spelenderwijs. Je kan vooraf desgewenst je inzet aanpassen door de "coin value" aan te passen. Houd wel het level op 10, want anders zal je de speciale spelfunctie niet kunnen activeren. Het level op 10 houden en de muntwaarde op 1 cent en je speelt met een inzet van slechts 10 cent.

Op de rollen komen natuurlijk spookjes voor en wel in diverse kleuren. Je zou verwachten dat deze gelijk staan voor de hoogst mogelijke winsten in het basisspel, maar dat is niet juist. De "BAR" en "Seven" symbolen betalen namelijk veel meer uit. Op de rollen komen ook "Ghost Jackpot" symbolen voor (zwarte spook). In het basis spel kan je met drie van deze symbolen op een winlijn de hoofdprijs van 5000 credits winnen.

Na het behalen van een winst, zal je links naast de rollen twee munten te zien krijgen. Eén met een kroon en een ander met een spook. Deze staan voor de gamble functie, zoals het welbekende "kop of munt". Klik op de geen waarvan jij denkt dat de munt zal vallen en verdubbel je winst of verlies alles. Je hebt 50% kans, dus met name bij grotere winsten is het raadzaam om er voorzichtig mee te zijn.

Ghost Meter

Zodra je een win combinatie te zien krijgt, kan je zoals eerder gezegd de gamble functie gebruiken. Natuurlijk kan je ook de winst innen, maar leuker wordt het om de credits te verhuizen naar de "Ghost Meter". Je zal in het speelscherm ook te zien krijgen hoe je dit kan doen, zelfs op een uitnodigende manier. Niet voor niks, want met credits in deze meter speel je als het ware met een hogere inzet het vervolg spel. Tijdens het vervolg spel zal je vaker de "Ghost Jackpot" symbolen op de rollen krijgen. Daarnaast hoeven er niet drie op een winlijn terecht te komen voor de jackpot van 5000 credits. Gewoon drie in beeld is voldoende. Daarnaast zal je met 2 "Ghost Jackpot" symbolen in beeld een mystery win tussen de 10 en 5000 credits bemachtigen.

Casino

Spelen voor echte winsten

Als je een tijdje de Spooky 5000 slot hebt gespeeld in de fun modus, dan zal je het spel vast kunnen waarderen. Ondanks de eenvoud is het best spannend en leuk te noemen. Dit zal nog meer het geval zijn als je eens met echt geld een gokje waagt (speel bewust 18+). Je kan rekenen op een RTP van 98,03% en dat is behoorlijk hoog te noemen. Van alle inzetten wordt namelijk 98,03% als prijzen uitbetaald. Verder is het een gokkast met een medium variantie. Dit betekend dat je niet enorm vaak kleine prijzen wint, maar als je wint kunnen de prijzen best hoog zijn.